​​​​​​​​
 
K-Auto on kunnianhimoinen ja innovatiivinen bränditalo, jolla on noin miljoonaa asiakkuutta Suomessa. Yhteistyö yhden maailman suurimman autonvalmistajan kanssa takaa monipuoliset ja globaalit kehittymismahdollisuudet. Huippubrändit vaativat rinnalleen huipputekijät - tule uudistamaan tapaamme liikkua! Osallistu keskusteluun verkossa #DasAmbition.

Autokauppa on yksi kolmesta strategisesta kasvualueesta uudistuvassa K-ryhmässä. Etsimme joukkoomme ihmisiä, jotka haluavat nähdä työssään isomman merkityksen.

Meillä sinulla on mahdollisuus löytää vahvuutesi ja toteuttaa itseäsi. Paljon luvattu, mutta näin se vain on. Huomaa kuitenkin, että olemme vaativia kaikessa mitä teemme. Ennen kaikkea edellytämme sinulta halua tehdä paremmin ja kehittyä nopeasti muuttuvassa markkinassa ja maailmassa. Arvostamme rohkeutta, rehtiyttä ja sinnikkyyttä. Digitaalisuus on meille luontaista niin työssä kuin vapaa-aikana.  Osaaminen on pääomaa jota pääset takuuvarmasti kasvattamaan kanssamme. Aikaisempi kokemus alalta tuo varmuutta, kunhan se ei ole vienyt innostusta niin alaan kuin asiakastyöhön.

Kasvuhakuinen, kehittyvä, utelias, rohkea, rehti, kunnianhimoinen, sinnikäs, innostunut, laaja-alainen, monipuolinen, intohimoinen, ammattilainen, 
huippuosaaja –  löydätkö itsesi tekemässä autokaupan tulevaisuutta huippubrändien kanssa?​

Haku

K-Auton avoimet työpaikat ovat haettavissa TÄÄLTÄ. Linkin takaa voit jättää myös avoimen hakemuksen tai kesätyöhakemuksen.

Videot

​​​

 

​​​

 

 

 

​​

 

 

​​