VV-Auto Suurasiakasmyynti

Volkswagen-, Audi-, SEAT-, Skoda-, MAN- ja Ford-alkuperäisosat ja tarvikkeet

VV-Auton Suurasiakasmyynti tarjoaa korjaamojen käyttöön luotettavat ja kilpailukykyiset Volkswagen-, Audi-, SEAT-, Skoda-, MAN- ja Ford-alkuperäisosat sekä 40 000 laadukasta tarviketuotetta kaikkiin automerkkeihin. Kaiken korjaamolla tarvittavan saat samasta paikasta ovelle toimitettuna ja aina edullisesti. Laatuosien lisäksi tarjoamme ammattitaitoisen asiakaspalvelun, nopean toimituksen ja edulliset rahdit. Tiliasiakkaanamme saat yrityksesi käyttöön kaikki nämä edut sekä tietoa uutuustuotteistamme aina ensimmäisenä. Tiliasiakashakemuksen löydät viereisestä valikosta ja voit lähettää sen vaikka heti.

Economy Parts -tuotevalikoima alkuperäis- ja vaihto-osien rinnalla

Economy Parts -tuotevalikoima tarjoaa entistäkin edullisempia, laadukkaita tuotteita auton kuluvien osien korjaamiseksi. Saatavana on mm. jarrupaloja ja jarrulevyjä, pakoputkistoja, käynnistysakkuja ja iskunvaimentimia.

Partslink24 - usean merkin edullinen alkuperäisvaraosaohjelma yrityksesi käyttöön

Partslinkistä löytyvät osat mm. seuraaviin automerkkeihin: Audi, BMW, Ford, MAN, Mercedes-Benz, Mini, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, SEAT, Skoda ja Volkswagen. Suurasiakasmyynnistä saatavissa osat kyseisiin merkkeihin​. Vuoden sopimuksen hinta 240 € alv 0 %. Tutustu osoitteessa www.partslink24.com ja tee tilaus.

Sopimusehdot löydät tästä​.