​​​Huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut

Huolto- ja korjauspalvelumme ovat käytettävissäsi onpa kyse auton ylläpitoon liittyvästä säännönmukaisesta huollosta tai suuremmasta korjaustapahtumasta. 

Varaa huolto ja tutustu muihin palveluihimme Volkswagen, SEAT ja Audi Centereiden verkkosivuilla. 

Korikorjaamolle et tarvitse ajanvarausta Vauriokorjaamot palvelevat pääkaupunkiseudulla arkisin klo 7.30-18 ja Turussa klo 7.30-17. Teemme autojen vahinkotarkastuksia aukioloaikoinamme. Välttääksesi jonottamista kannattaa aika varata vahinkotarkastukseen etukäteen Volkswagen Centerin, SEAT Centerin tai Audi Centerin verkkosivulla. Vauriokartoituksen yhteydessä saat korjaamoajan. Samalla suoritamme halutessasi auton vahinkotarkastuksen vakuutusyhtiötä varten. Varaa huolto Volkswagen-, SEAT- ja Audi-asiakkaille tarjoamme uuden ajanvarausjärjestelmän, jolla voit varata autollesi ajan suoraan kalenteristamme.

Huollon verkkovarauspalvelun kautta voi varata ajan määräaikaishuoltoon ja/tai pieniin korjauksiin. Palvelusta voit myös varata lukuisia huollonlisäpalveluita.

Tutustu huollon palveluihimme ja varaa huolto Volkswagen Centerin​, SEAT Centerin​ tai Audi Centerin verkkosivulla huolto-osiossa.

Tästä linkistä vauriokorjaamoiden vahinkotarkastuksen ajanvaraukseen sekä yhteystietoihin.​


Nouto- ja palautuspalvelu

​​​Voit toimittaa autosi pääkaupunkiseudulla huoltoon noutopalvelun avulla. Noudamme autosi huoltoon ja palautamme sen takaisin huollon jälkeen. Nouto-/palautuspalvelun käyttö veloitetaan erikseen. ​​Varaa noutopalvelu samalla kun varaat huoltoajan.

​Palvelu toimii pääkaupunkiseudulla, kun nouto- ja palautusosoite sijaitsevat alueella:​ Espoo, Helsinki, Järvenpää, Kauniainen, Kerava, Kirkkonummi, Tuusula tai Vantaa.

Tutustu nouto- ja palautuspalveluumme ja varaa huolto Volkswagen Centerin​, SEAT Centerin​ tai Audi Centerin verkkosivulla.


Lentohuoltopalvelu

Lentohuoltopalvelu säästää sinulta aikaa ja vaivaa. Teemme autosi tarvitsemat toimenpiteet kätevästi matkasi aikana. Matkan kestosta riippuen (väh. 2 arkipäivää) voit joko huollattaa autosi tai korjauttaa korivauriot.

Lentohuoltopalvelumme noutaa autosi Helsinki-Vantaan lentokentältä, huoltaa tai korjaa sen toimeksiantosi mukaisesti ja palauttaa sen kentälle kunnostettuna ja pestynä sovittuun aikaan.

Lentohuoltopalvelun käyttö sekä huolto- ja korjaustyöt veloitetaan erikseen. Lentohuoltopalvelun hintaan sisältyvät auton nouto ja palautus, ulkopesu ja säilytys.

Tutustu lentohuoltopalveluumme ja varaa huolto Volkswagen Centerin​, SEAT Centerin​ tai Audi Centerin verkkosivulla.